Főoldal Szolgáltatások Képgaléria Referenciák Kapcsolat Árak-Akciók

Főoldal

www.eskuvoiakciocsoport.hu


Üdvözlünk Benneteket!
 

Nyilván azért látogattatok el a honlapunkra, mert nem szokványos, lakodalmas, klimpírozós, mulatós és nyekergős zenét szeretnétek az esküvőtökre. (Természetesen tisztelet a kivételnek, hiszen nagyon sok igényes és jó muzsikus illetve zenekar játszik, de mi a kisebb pénztárcájúaknak is szeretnénk alternatívát nyújtani...)

Mi ebben szeretnénk segíteni!

Manapság egyre inkább kimegy a divatból az elmúlt évtizedek azon rossz szokása, miszerint élőzene címen, egy ember, egy hangszeren, egy vendéglátós-hangon szolgáltatja az ifjú pár legszebb napján az unalomig elcsépelt muzsikákat. Veletek együtt úgy gondoljuk, mindez a mi korosztályunknak a 21. században nem felel meg!

Hisszük, a legnagyobb slágereink, kedvenceink, bulizós zenéink eredeti formában az igaziak!

Mivel majdnem biztos, hogy az igazi előadókat kevesen tudják megfizetni :), ezért mi elhozzuk őket CD és egyéb hangzóanyag formájában.

Ez az oldal éppen ezért jött létre, hogy segítsen Nektek a jó választásban, amely nem csak az illuminált állapotban mulató, ezer éve nem látott rokonoknak tetszik, hanem Nektek és barátaitoknak is. Ettől függetlenül természetesen helye van a mulatós és lakodalmas zenéknek is, de a lényeg, hogy az ifjú pár jól érezze magát!

Amit mi nyújtunk: színvonalas zenei válogatás, hozzáértő Dj- k prezentálásában. Az alkalomhoz illő zenék - értjük itt akár a szertartásokra megfelelő dalokat, zenét - válogatása, keverése. Igény szerint szolgáltatásunk kibővíthető fénytechnikával, ceremóniamesterrel (vőfély).

A részleteket a honlapunkon a különböző menü pontok alatt találjátok, jó böngészést! 

Mindezeket természetesen nem csak esküvőkre, hanem baráti összejövetelekre, családi eseményekre, születésnapokra is ajánljuk!
 

Esküvői DJ zene 2004